tentenverhuur zaventem

Published Apr 06, 22
7 min read

tentenverhuur arnhem

FESTIVALTENT HUREN Wanneer je een festival organiseert krijg je te maken met het huren vaneen fesivaltent. Ten, D tentenverhuur is de verhuurpartner die alle zorgen uit handen neemt. Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment tenten hebben wij voor elk festival de perfecte festivaltenten. Naast het geven van advies monteert ons team de tenten op de door jou gewenste manier.

De pagodetent wordt vaak gebruikt als bartent. Op deze pagina vertellen wij je alles over onze festivaltenten en waarom deze op bijna elk festivalterrein te zien zijn. DE FESTIVALTENTEN Bij Ten, D tentenverhuur kan je verschillende festivaltenten huren. Hoeveel mensen in een tent? - sailcloth tent. Vraag jij je af welke tent een geschikte tent is? Bekijk onze festivaltenten hieronder en vind jouw tent die perfect is voor je evenement of festival! De stretchtent is een veel gehuurde festivaltent in Nederland en heeft weinig extra aankleding nodig.

Maar we hebben ook andere kleuren zoals een witte stretchtent, zwarte stretchtent en rode stretchtent. Deze festivaltent kan op verschillende hoogtes worden afgespannen en op deze manier helemaal per opdracht opmaat gemonteerd worden. Bij de stretchtent wordt vaak een vlondervloer gehuurd wat perfect aansluit bij de uitstraling van deze tent.

Wanneer je deze festivaltent huurt, kan deze namelijk rondom helemaal worden afgesloten. Hierdoor is het wind- en waterdicht in de tent. De aluhal kan gemonteerd worden met een transparant dak. Zo krijgen je gasten echt het idee alsof ze buiten staan terwijl ze beschermd worden tegen het Nederlandse weer. De pagodetent, bekend om haar punt dak is een unieke festivaltent.

Daarnaast kan de pagodetent ook worden ingezet als entree tent. De eventroof, nieuw in ons assortiment, is onze nieuwste festivaltent! Deze tent, speciaal ontwikkeld voor grote evenementen en festivals is perfect om je stage te overkappen. Hoeveel mensen in een tent?. Daarnaast kan de eventroof gemakkelijk worden ingezet als podiumtent. De booghal is de luxe variant van onze aluhal.

Daarnaast kan de booghal net als de aluhal volledig transparant geleverd worden. WAAR KAN IK EEN FESTIVALTENT VOOR GEBRUIKEN? Met ons grote assortiment aan festivaltenten, zijn er veel opties om de tenten voor in te zetten. Van podiumtent tot bar tent. Vaak worden onze tenten gebruikt om podia te overkappen - Hoeveel mensen in een tent?.

De stretchtent op veel verschillende manieren af te spannen is, kan deze tent op de door jou gewenste manier worden afgespannen. Zo wordt je podium een eyecatcher! En dit op een betaalbare wijze. Daarnaast kunnen wij deze stretchtent ook op een eventroof monteren. Zo kan er veel licht in de truss constructie gemonteerd worden.

Zo kunnen wij op elk podium de geschikte aluhal monteren. Een podiumtent kan ook goed gecombineert worden met een feesttent! Liever je hele stage overkappen? Ga voor een van onze grotere tenten! Zo kan de booghal overkapping bieden voor duizenden feestgangers. Of kies de eventroof! Deze tent kan aan elkaar gekoppeld worden.

luxe feesttent huren

Onze stretchtenten zijn zeer geschikt om in te zetten als bar tent. De stretchtent, vaak festibar genoemd, hebben wij in de afmeting 6x10, 6x15 en 6x20 meter - Stretchtent kopen. Mocht je andere afmetingen willen? Kijk dan op de stretchtent huren pagina! Naast de stretchtent wordt de aluhal of pagodetent ook ingezet als bartent of uitgifte tent - Hoeveel mensen in een tent?.

Voor een gestroomlijnde entree, zien wij vaak dat deze overkapt wordt. Zowel onze stretchtent, pagodetent als aluhal zijn hier een zeer goede keuze voor! VIP DEK Om de VIP-bezoekers de perfecte ervaring te geven, kan de stretchtent of aluhal perfect worden ingezet. Deze tenten kunnen gebouwd worden op een layher podium om je bezoekers een goed uitzicht en de ultieme ervaring te geven.

Wij, Joey en Max, hebben een klein team waar wij al jaren mee samenwerken. Bij de offerte aanvraag krijg je contact met een van ons twee. Zo hebben wij altijd persoonlijk contact met onze opdrachtgevers (Hoeveel mensen in een tent?). Daarnaast zijn wij zelf bijna altijd bij het opbouwen van de tent. Door deze werkwijze zijn wij betrokken bij het gehele proces van A tot Z.

Het fijne aan deze tent is dat hij voor elk seizoen gebruikt kan worden. In de winter kan hij dienen tot overkapping van een schaatsbaan, en in de zomer wordt hij vaak geplaatst met open wanden. De tent is volledig naar wens te personaliseren, denk hierbij aan kleur en soort wanden.

000 mensen op jouw evenement? Dan is deze tent daar geschikt voor! Niets is sfeervoller dan een stretchtent met mooie houten palen en gezellige verlichting. Dat is dan ook de reden dat deze tent ontzettend veel verhuurd wordt. Van bruiloft tot aan exclusief evenement, deze tent vind je op veel verschillende plekken - Hoeveel mensen in een tent?.

Wel wordt deze tent voornamelijk in de lente en zomer verhuurd in verband met het goede weer. Deze vierkante aluminium tent is van hoogwaardige kwaliteit en biedt bij veel evenementen extra ondersteuning. Je herkent onze pagodes aan de strakke daken en stevige wanden. Deze tent is ideaal voor het geven van een workshop, bieden van onderdak van standhouders of een borrelplek. Hoeveel mensen in een tent?.

Tentenverhuur voor zakelijke evenementen Het gebruik van tenten bij een zakelijk evenement is dé gelegenheid bij uitstek om te laten zien waar uw bedrijf voor staat. Voor het ontvangen van uw relaties, op een beurs, of een event met werknemers, met onze tenten maakt u zeker een blijvende indruk. Kamstra tentenverhuur biedt voor iedere gelegenheid de juiste tent(en).

Wij bouwen de tenten op, vrijstaand, of tegen een gebouw aan, zodat u eenvoudig tot een grotere ruimte beschikt voor het ontvangen van gasten of klanten. Tenten voor publieke evenementen huren Omdat wij veel verschillende project gerealiseerd hebben zijn wij een ervaren partner op het gebied van het organiseren van grote en publieke evenementen.

tentenverhuur 4x4Van sportevenement, culinair festival of streekfair. Wij zijn een ervaren partner als het gaat om het organiseren van grote, publieke evenementen. Ons grote assortiment tenten biedt voor elke gelegenheid een uitkomst, of het nu gaat om een sportief toernooi, culinair festival of culturele fair. Zo hebben onze tenten gestaan bij verschillende grote publieke evenementen in Twente en Nederland.Onze tenten voldoen altijd aan alle veiligheidnormen volgens het Tentboek/conform NEN 8020-41. Advies en maatwerk op locatie Omdat iedere evenementen locatie anders is, komen wij de locatie bezoeken. Wij kunnen u op deze manier persoonlijk advies geven over welke tent het meest geschikt is voor de gelegenheid. Ook wordt er gekeken naar de ondergrond, mogelijke posities en benodigde toebehoren.

Op- en afbouw van evenementen tenten Er komt veel kijken bij de organisatie van een groot publiekelijk, persoonlijk of bedrijfsevenement. Wij nemen graag een deel van uw werk uit handen. Kamstra tentenverhuur zorgt voor het leveren van de tenten, maar ook voor de op- en afbouw er van. Ook kunnen wij zorgen voor allerlei toebehoren zoals vloerdelen, kachels, podium, toiletten.

Extra’s bij tenten Bij het leveren van de tenten, kunnen wij ook allerlei extra’s leveren bij deze tenten. Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor alle onderdelen. En zorgen wij ook voor het vervoer en plaatsing. Vloerdelen en tapijttegels Bij een niet verharde ondergrond kunnen vloerdelen uitkomst bieden. Zo wordt deze niet drassig en blijft deze intact.Deze zijn er in verschillende kleuren en motieven. Zo wordt de tent nog persoonlijker en krijgt deze een meer exclusieve uitstraling. Heaters en kachels. Het is niet altijd mooi weer in Nederland. Dus biedt een tent de uitkomst. Is het ook koud buiten dan kan er gekozen worden voor heaters of kachels.

U wenst een tent te huren?

Address: Klinkaardstraat 210 2950 Kapellen Belgium
Phone: +32 3 313 86 23
Email: info@altirotenten.be
Stretchtent

De heaters zijn voorzien van een termosstaat, voor een aangename temperatuur. Toiletten Een tent zorgt voor extra vloeroppervlak - Hoeveel mensen in een tent?. Indien daardoor te weinig toiletten aanwezig zijn bij uw evenment dan kunnen extra mobiele toiletvoorzieningen plaatsen.

Voor professionele tentenverhuur bent u bij aan het juiste adres. Heeft u een verjaardagsfeest, housewarming, examenfeest, familiedag, bedrijfsopening, huwelijksfeest of wilt u zomaar een feest geven? deze, Tenthuren. nl heeft de oplossing. U kunt bij ons terecht voor het huren van tenten, meubilair, accessoires, een springkussen of een toiletvoorziening. Dit alles tegen een eerlijke prijs.nl wezen. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan tenten. Van kleine partytenten tot aan overkappingen, tenten tot wel duizenden personen en luxe parasols. Welke tent dan ook! Die tent leveren we direct op locatie bij u af. Van partytent huren tot aan tentinrichting en evenementinrichting Maar tentenverhuur is nog niet alles (Hoeveel mensen in een tent?).

Navigation

Home

Latest Posts

Bruiloft Dj Prijzen

Published Aug 27, 23
2 min read

Feestje Of Bruiloft

Published Aug 08, 23
10 min read

Bruiloft Dj Arnhem

Published Aug 02, 23
10 min read